Kontaktpersonens gruppetiketter på oppdraget

Hvis man bytter kontaktperson i et oppdrag, fjernes etikettene som tilhører den tidligere kontaktpersonen. Den nye kontaktpersonens gruppetiketter legges til i stedet.

 

Oppdatering av Bilder og Dokumenter: nytt utseende og mulighet til å dele en mappe

Bilder og dokumenter i oppdraget har fått et nytt utseende, med mappestrukturen plassert på siden og tydelige mapperubrikker. Nå er det også mulig å dele en mappe med en annen part. For å opprette en delt mappe, klikk på «+ Mappe» og velg alternativet "Delt med en annen part" under Tilgang. Deretter velger du hvem du ønsker å dele mappen med. Kun du og den valgte organisasjonen vil ha tilgang til mappen. Se vår guide: 

Hvordan dele mappe med kun en part



Endring i koder for parkett, laminat og gulvbord

Kodene for parkett, laminat og gulvbord har blitt revidert og resultert i en ny kodestruktur. Den nye og den gamle strukturen vil eksistere parallelt frem til 10. september. Vårt verktøy viser tydelig hvilke koder som er fjernet eller endret i MEPS. Den viser også hvilke eksisterende eller nye koder som erstatter de fjernede. Du kan for eksempel sortere etter bransje eller utgivelsesdato og søke etter fjernede koder eller ord og deler av ord. Til MEPS-verktøy som forklarer kodeendringer


Endringer i befaringsappen MepsInspection  

I løpet av mai og juni vil MepsInspection bli oppdatert, med mål om å forbedre den tekniske strukturen i systemet.  


Bildegalleriet flyttes ned til venstremenyen, og man kan se hvor mange bilder som ligger der ved hjelp av et ikon.  


Under visningen Kontaktpersoner har siden blitt oppdatert, og håndteringen av de som er til stede ved befaringen har fått en ny knapp.  


«Undersøk og sluttfør» har byttet navn til «Gjennomgå og fullfør», og der kan man nå se et sammendrag av befaringen. Som støtte for å se om man er ferdig, har symboler blitt lagt til for å fremheve om noe mangler. Noen steder kan du også utvide det som vises. Du kan gå tilbake fra gjennomgangsvisningen til spesifikke deler for å gjøre endringer ved å klikke på «Rediger». For å komme tilbake til gjennomgangen, klikk på «Gjennomgå og fullfør» igjen.  


Det blir også enklere å starte en befaring med mange bilder som ikke er lastet ned lokalt på enheten. Tidligere måtte man vente på at bildene skulle lastes ned før man fikk tilgang til befaringen. Nå skjer nedlastingen i bakgrunnen mens man er inne og jobber i befaringen. 

Under sammendrag har man nå utvidet mulighet for formatering av teksten.