Tilbakekalle kalkyle 

Det er nå mulig å tilbakekalle en kalkyle som er sendt til granskning, før det er tatt en beslutning på kalkylen. I forbindelse med tilbakekallingen av kalkylen, er det mulig å legge til en forklarende kommentar. Hendelsen og kommentaren kan ses i hendelseslisten. Å tilbakekalle en kalkyle fungerer kun i forsikringssaker.

 

Oppdatering i Kodestruktur for Elektrobransjen

Som et resultat av den periodisk evaluering av elektrobransjen, er det utviklet en helt ny kodestruktur for EL. Dette inkluderer også en omfattende gjennomgang av material- og materialpriser innen elektrobransjen. 

https://eiendom.cabgroup.no/nb-NO/support/solutions/articles/9000236456-forh%C3%A5ndsinformasjon-ny-kodestruktur-for-bransjen-el

 

Endring av hendelser som berører kalkyler 

Når man skal ta en avgjørelse om en kalkyle, åpnes nå granskningsvisningen i det samme nettleserfanen og ikke i en ny fane. Når granskningsvisningen lukkes, kommer man tilbake til det pågående oppdraget. 

Når man åpner et øyeblikksbilde i hendelseslisten, åpnes kalkylevisningen i samme fane. Informasjon fra oppdraget som er relevant for kalkylen finnes bak symbolet [i] øverst til høyre. Når øyeblikksbildet av kalkylen lukkes, kommer man tilbake til det pågående oppdraget. 

Endringen gjøres for å forbedre den tekniske strukturen i systemet.