Oppdateringer i MEPS for å forbedre ytelsen

Søkefunksjon i oppdragsvisningen

Søkefunksjonen i oppdrag er oppdatert for å forbedre systemets ytelse. Nå starter søket automatisk etter at man trykker Enter eller trykker på søk. For bruk av filter må man gjøre filterinnstillingene og deretter trykke på Søk eller Enter for at filtreringen skal tre i kraft.

Søkefunksjon i arkivvisning

Et forhåndsinnstilt filter gjør at søket utføres blant oppdrag som er maksimalt ett år gamle. For å søke blant eldre oppdrag må man selv endre filterinnstillingene. For å søke etter oppdrag må man skrive inn søkeordet og deretter klikke på Søk eller trykke Enter for at søket skal utføres. Ved bruk av filter må man gjøre filterinnstillingene og trykke på Søk eller Enter for at filtreringen skal tre i kraft.