MEPS Webhooks er en type brukervennlige integrasjoner der data fra MEPS kombineres med eksterne systemer. Det kan for eksempel være å overføre data fra MEPS til faktureringssystemet ditt som grunnlag for fakturering.

Denne typen integrasjon kan hjelpe bedriften din til å jobbe mer effektivt, ettersom manuell dataoverføring mellom systemer ofte tar lang tid og ofte er en feilkilde. MEPS Webhooks hjelper dermed bedriften med å både spare tid og unngå feil.

Som MEPS kunde kan du velge å abonnere på visse hendelser i MEPS. Du kan for eksempel velge hendelsen Godkjent invitasjon. Deretter kan du overføre data fra MEPS om kunden, kontaktperson og adresse til et eksternt verktøy som et prosjektverktøy eller forretningssystem.

Du kan også abonnere på hendelser knyttet til sendte og bestemte kalkyler. Kalkyledata kan deretter overføres til for eksempel et eksternt faktureringssystem. Dataene kan også brukes til å lage enklere integrasjoner ved hjelp av produkter som Zapier elle Microsoft Power Automate i Office365.

Det kreves ingen store integreringsprosjekter for å begynne å bruke MEPS Webhooks. Du kan begynne å bruke integrasjonen i løpet av få dager etter at vi har startet samarbeidet. Ta kontakt med oss, så planlegger vi en oppstart.

Vil du vite mer om MEPS Webhooks? Kontakt oss ved å fylle ut skjemaet her, så tar vi kontakt. Eller send en epost til support@cabgroup.no