Hankkeessa Tietoja hankkeesta -sivulla kohdassa Tarkastukset klikkaa +Tarkastus luodaksesi uuden tarkastuksen.

Karttatuki näyttää käytettävissä olevat tarkastajat ja etäisyydet heidän lähtöosoitteistaan hankkeen osoitteeseen. Tarkastajat näkyvät kartalla omilla nimikirjaimillaan ja tarkastajalistaus määräytyy tarkastajien etäisyyksien mukaisesti. Klikkaa listasta sitä tarkastajaa, jolle haluat osoittaa tarkastuksen tehtäväksi.

Lisää

• Tarkastuksen tyyppi, joka määrittelee myös tarkastuslomakkeen, joka on edelleen vaihdettavissa tarkastussovelluksessa.
  • Päivämäärä ja kellonaika, jolloin tarkastus on sovittu tehtäväksi. Tämän voi päivittää myös tarkastussovelluksessa.
  • Viesti tarkastajalle, jonka tarkastaja saa sähköpostiinsa ja joka näkyy myös tarkastussovelluksessa.

Klikkaa lopuksi Osoita tarkastus -painiketta, jolloin nimetty tarkastaja saa tiedon hänelle osoitetusta tarkastuksesta ja voi myös suorittaa tarkastuksen tarkastussovelluksessa.