Vi jobbar ständigt med att hålla vår kalkylering uppdaterad och då är era synpunkter viktiga för oss.

För att lämna synpunkt på   kod gör du följande:

Markera koden du vill lämna synpunkt på och klicka på ikonen med pratbubbla för att skriva din kommentar.

Välj fält beroende på vad din synpunkt gäller och skriv din kommentar. Observera att vi inte kan svara på kommentaren, så om du har en fråga, kontakta då vänligen vår support. Det kan vara så att våra dataspecialister behöver kontakta dig för mer information. Markera rutan längst ner på bilden om du tillåter detta. Sen är det bara att klicka på skickaknappen så når din synpunkt våra dataspecialister.