MEPS-visningen Kontroll viser bedriftens oppdrag med mulighet for å sortere, filtere og se varsler basert på oppdragets prosjektplan og arbeidsordre.Hensikten er å gi prosjektledere en oversikt og et signal om hvilke aktiviteter som er mest relevante i bedriftens MEPS-oppdrag de kommende dagene.


  


Ny prosjektplan

For å støtte planleggingen finnes det en prosjektplan for hvert oppdrag. Hvert trinn i prosjektplanen har ulike farger og symboler. Disse signaliserer status og tilstand for det enkelte trinnet.Nedenfor er en forklaring på prosjektplanens farger og symboler.

 

 

Ekstra varsler for de mest aktuelle aktivitetene

For oppgaver som skal fullføres i dag, om kort tid, eller er forsinket, vises en kort melding med forklarende tekst.

 

Fargene følger samme mønsterene som statussymbolene i prosjektplanen(se ovenfor).

 
 

Filter

Basert på funksjonene som er tilgjengelige i prosjektplanen, kan prosjektlederen filtrere oppdragene basert på de ulike prosjekttrinnene.Siden Kontroll utfyller sidene Start og Nåværende status

Siden Kontroll gir en oversikt over viktige datoer og aktiviteter som er knyttet til prosjektplanen, basert på arbeidsordrer. 

 

Start-siden inneholder varsler om viktige hendelser knyttet til invitasjoner, besiktning, kalkyler og avgjørelser.

 

Nåværende status-siden gir en oversikt over status og oppgaver for bedriftens MEPS-oppdrag. (Bare tilgjengelig for de med avdelingsleder-rollen)

 

Planen vår fremover er å utvide funksjonaliteten til Kontrollsiden med flere prosesstrinn. Dette betyr at informasjon som nå er oppdelt på i ulike steder, slås sammen til en mer omfattende oversikt på Kontrollsiden.

Les mer

Hvis du vil ha mer informasjon om prosjektplan- og arbeidsordrefunksjonene, kan du se: