Lettere å finne kontakter i MEPS og inspeksjonsappen

Nå kan du se alle kontakter, slik som forsikringstakeren, både i listen over kontaktpersoner i Meps og i inspeksjonsappen. Disse går også for å velge som tilstede når du utfører en befaring.

Ny påloggingsside.

Meps innloggingsside har blitt oppdatert i henhold til vår nye grafiske profil og får derfor et nytt utseende fra denne måneden.

MEPSInspection-appen

Fra nå av støttes MEPSInspection-appen for Android bare på Android versjon 7.0 eller nyere.