For å kunne logge på i Meps må du ha tilgang til brukernavn og passord. Passordet satte du opp selv da du mottok velkomstmail som sendtes til Meps-brukerens e-postadresse.

Gå til innloggingssiden for Meps ved å åpne nettleseren og skrive inn https://meps.net/

Skriv inn brukernavn og passord og klikk på Logg på.

Hvis du har glemt brukernavn eller passordet ditt kan du klikke på «Forgot your password or username?». Fyll inn e-posten din og trykk «Send», da sendes det en e-post med en link til deg hvor du kan nullstille passordet ditt.