Vakuutusyhtiö voi muuttaa laskelman pääurakoitsijalle toiselle seuraavasti.

Laskelmassa valitse kaikki koodit, pl. sovitut koodit, jotka liittyvät käytettävään sopimukseen, ja vaihda koodien suorittajaksi vakuutusyhtiö. Poista sovitut koodit tai muuta ne omiksi koodeiksi.

Hankkeen osapuolissa poista pääurakoitsija hankkeesta klikkaamalla osapuolen kohdalla olevaa roskakorikuvaketta ja avautuvassa ikkunassa vahvistamalla osapuolen poisto.

Hankkeen osapuolissa kutsu uusi pääurakoitsija hankkeeseen.

Kun kutsuttu osapuoli (pääurakoitsija) on hyväksynyt hankekutsun, voit muuttaa sen laskelman koodien suorittajaksi. Muutoksen voi myös tehdä uusi pääurakoitsija itse.

Seuraavaksi uuden pääurakoitsijan tulee päivittää laskelma tarpeellisilta osin, esim. lisäämällä sovitut koodit, ja lähettää laskelma vakuutusyhtiöön päätettäväksi.