Pääkäyttäjä luo ja poistaa muut käyttäjät.

Kohdassa Meidän yritys à Käyttäjät klikkaa + Käyttäjät.

Kirjoita tiedot kohtiin

• Nimi (pakollinen), esim. Etunimi Sukunimi, Sukunimi Etunimi, Toimisto.
  • Käyttäjänimi (pakollinen), MEPS ehdottaa käyttäjätunnusta, mutta sen voi vaihtaa haluamakseen, kunhan käyttäjätunnus ei jo ole käytössä MEPSissä.
  • Sähköposti (pakollinen)
  • Puhelin
  • Matkapuhelin (pakollinen), joka on puhelinnumero, joka näkyy kyseisen käyttäjän yhteystiedoissa MEPSissä.
  • Ulkoinen tunnus liittyy integraatioihin, joten se tulee jättää tyhjäksi.

Valitse käyttäjän oikeudet MEPSissä

• Rooli
    1. Katso ohje ”Mitkä ovat eri roolien käyttöoikeudet MEPSissä?
  • Yhteyshenkilö?
    1. Voi toimia hankkeen yhteyshenkilönä ja vastaanottaa hankkeen ilmoituksia.
  • Tekee tarkastuksia?
    1. Voi tehdä tarkastuksia. Lähtöosoite lisättävä käyttäjätiliin.
  • Tekee työtilauksia?
    1. Voi tehdä ja hoitaa työtilauksia.
  • Hankkeen vastaanottaja organisaatiossa?
    1. Hankekutsut ohjautuvat käyttäjille, jotka on määritelty hankkeen vastaanottajaksi organisaatiossa.

Klikkaa lopuksi Luo käyttäjä, jolloin käyttäjätiliin määriteltyyn sähköpostiin lähetetään viesti, joka sisältää linkin salasanan määrittelemistä varten.