Jos MEPSin sivu tai sivun tiedot eivät lataudu oikein, niin...

• Varmista, että selaimen osoitekenttään kirjoittamasi MEPSin osoite on muodossa meps.net (https://meps.net/)  ja että se ei sisällä mitään "häntiä" vaan vain meps.net.
  • Tarkista, että käyttämäsi laitteen kellonaika ei eroa oikeasta kellonajasta yli 5 minuuttia. Tarvittaessa korjaa laitteesi kellonaika oikeaksi ja kirjaudu MEPSiin uudelleen.

Jokin seuraavista toimenpiteistä saattaa myös auttaa sivujen ja niiden tietojen latautumiseen:

• Paina virheellisesti toimivalla näytöllä laitteesi näppäimistöstä näppäintä F5 (tai fn+F5). Jos ensimmäinen kerta ei auta, niin koita muutaman kerran uudestaan. Jos tämäkään ei auta, niin koita näppäinyhdistelmää Ctrl+F5 (tai fn+ctrl+F5).
  • Tyhjennä käyttämäsi selaimen välimuisti ja evästeet, sulje selain ja käynnistä se uudelleen. Kirjaudu uudelleen MEPSiin. Selaimen asetuksissa kannattaa määritellä, että selaimen evästeet ja välimuisti tyhjennetään aina, kun selain suljetaan.

Mikäli näistä mikään ei auta, niin ota yhteyttä MEPSin tuotetukeen (support@meps.fi tai 020 730 2300) ja ilmoita, jos mahdollista, seuraavat tiedot:

• Yrityksesi nimi
  • Oma nimesi ja käyttäjätunnuksesi MEPSissä
  • Mitä olit tekemässä MEPSissä ja mitä poikkeavaa tapahtui
  • Päivämäärä ja kellonaika, kun poikkeava tapahtuma ilmeni
  • Poikkeavasta tilanteesta kuvakaappaus MEPSin näytöstä ml. selaimen osoitekenttä
  • Hankkeen nimi tai vaihtoehtoisesti, kun olet kyseessä olevassa hankkeessa, kopioi ja lähetä selaimen osoitekentän teksti (esim. meps.net/#!/assignments/5161540/edit/details/about)
  • Virhetilanteessa paina näppäintä F12 (tai fn+F12), jolloin avautuu kehittäjän työkalu (DevTool). Valitse Console-välilehti ja kopioi ja lähetä kyseisen välilehden lokimerkinnät / -teksti.