Kohdassa Sopimus à Voimassa klikkaa + Sopimus.

Klikkaa Urakoitsija, kun teet sopimuksen tietylle yksityisasiakkaalle tai ”hinnaston” yksityisasiakkaille.

Klikkaa Sopimus yksityisasiakkaan kanssa, kun teet sopimuksen tietylle yksityisasiakkaalle tai ”hinnaston” yksityisasiakkaille.

Valitse luo yleinen sopimus, jos teet sopimushinnaston yksityisasiakkaille, ja luo yksittäinen sopimus, jos teet sopimuksen tietylle yksityisasiakkaalle. Valitse sopimuksen yhteyshenkilö ja klikkaa aseta sopimuksen osapuolet.

Täytä sopimustiedot.

Kun sopimustiedot on täytetty, klikkaa hyväksy, että sopimusta voidaan käyttää MEPSissä.

Sopimus on käytettävissä MEPSissä ja liitettävissä hankkeeseen.