Invitere en entreprenørs forretningsenhet i et oppdrag

Det nå mulig å invitere en entreprenørs forretningsenhet i et oppdrag. Dette gjøres ved å velge en entreprenør, deretter vil listen over forretningsenheter vises. Det er mulig å invitere moderselskapet, eller en spesifikk lokal forretningsenhet. Det kan også gjøres et søk i listen for å finne enheten du leter etter.

Et bilde som inneholder tekst, skjermbilde, Font, programvare

Automatisk generert beskrivelse

Erstatningsmessighet i "Kontroll"

Et nytt første trinn i prosessen under "Kontroll" fokuserer nå på avgjørelse om erstatningsmessighet i skadesaker. Etter en fullført befaring, vil saken sendes til forsikringsselskapet for vurdering av erstatningsmessighet. Under "Erstatningsavgjørelse" i oppdragsvisningen kan forsikringsselskapet gjennomgå befaringsrapporten og avgjøre om skaden er erstatningsmessig. Med denne avgjørelsen kan prosessen fortsette til planlegging av prosjektet.

Et bilde som inneholder tekst, Font, skjermbilde, logo

Automatisk generert beskrivelse

Det er også lagt til nye filtre i Kontroll for å hjelpe med å organisere oppgavene "Avgjør erstatningmessighet" og "Oppdater befaring ".

Et bilde som inneholder tekst, skjermbilde, programvare, Nettside

Automatisk generert beskrivelse

Forenklet ombooking av tid og dato for befaring

Håndteringen av ombookinger av "Tid for befaring" har blitt forenklet. Tidligere endret man dato og tid separat, men nå gjøres det samtidig.