Slik gjør du for å godkjenne en avtale som har blitt sendt til deg for godkjenning.

Forutsetning:

Gå til Vår bedrift > Brukere > Trykk på din bruker > Huk i for rollen som avtaleansvarlig.

(Instruks forsetter under bildet)

Deretter kan du gå til denne adressen så vil du finne avtalen du må godkjenne:

https://meps.net/#!/agreements/list/to-confirm

Eller naviger til Avtale ? Til godkjenning

Trykk på avtalen og scroll til bunnen. Trykk på "Godkjenn avtalen" dersom avtalen er slik dere har blitt enig om.

(Instruks forsetter under bildet)

Dersom du har innspill til justeringer av avtalen huker du av for "Foreslå justeringer". Deretter skriver hva som må rettes og trykker på send til justering.