I Meps-versjon 4. mai lander du direkte på startsiden når du logger inn. Du kan også velge blant standardtekster når du inviterer en annen part til oppdraget, som sparer deg tid hvis du alltid bruker den samme meldingen. Det har også blitt mer fleksibelt å konvertere enheter fra importerte prislister.

Nedenfor kan du lese mer detaljer om den nye versjonen.


Sammendrag release notes Meps

  • Ny versjon av "kundegodkjenning" – tilpasset sluttkunde
  • Omregningsfaktor i beregningen
  • Kopier og lim inn koder i beta-kalkyleringen
  • Legg til plass i beta-kalkyleringen
  • Start blir landingsssiden
  • Standard tekster 
  • Koordinatoren kan invitere til kundeportalen
  • Varlser ved fjerning av lagrede søk


Ny versjon av " kundegodkjenning "-tilpasset sluttkunden

"Kundegodkjenning" er revidert, Slik at sluttkunden bedre forstå innholdet. Hovedrapporten er blant annet forenklet, og den valgbare teksten vises øverst i hovedrapporten. Kundens telefonnummer og e-postadresse har blitt fjernet fra førstesiden, slik at den kan brukes når du sender med standardvindu konvolutter.

Omregningsfaktor i kalkuleringen

Når du velger et ikke-koblet materiale fra en prisliste, er det nå enklere å konvertere materialets enhet til Meps materialenhet.


Kopier og lim inn koden i beta-kalkyleringen

Nu kan koder kopieras mellan olika uppdrag, mellan olika utrymmen samt inom ett utrymme. När koderna klistras in placeras de under samma rubriker som de kopierades från. Om en rubrik saknas kopieras den automatiskt. Kopiera och klistra in kan även utföras med kortkommandon.


Legg til rom i beta-kalkyleringen

I løpet av mai kan du legge til rom i beta-kalkyleringen. Du kan da enkelt velge mellom rom fra befaringen, vanlige og alle rom. Filtrering blir tilgjengelig for å lette søket.


Start blir Landningside

”Start” er nå den siden du lander på når du logger inn på Meps. Dette er for å løfte frem startsiden og fordi det vil forbedre ytelsen i Meps.


Standardtekster

Du kan nå legge til en standardtekst i Oppdragsbeskrivelsen på en invitasjon. Dette gjør det mulig å raskt opprette standardiserte og tydelige invitasjoner. Standard tekster kan redigeres under Vår bedrift.


Koordinator kan invitere til kundeportalen

Rollen som koordinator, som opptrer på vegne av et forsikringsselskap, kan nå sende en invitasjon til kundens oppdrags side. Dette gjør at koordinatoren nå kan handle enda mer som et forsikringsselskap i et oppdrag.


Varsler ved fjerning av lagrede søk

Søk lagret på Oppdrags-siden er ikke Lenger Like enkelt å fjerne ved en feil. Brukeren må bekrefte slettingen før den utføres.


Nye, justerte og fjernede koder