Redigere grupper i Betakalkuleringen

Man kan nå redigere navnet på en Gruppe (tidligere Overskrift) i Betakalkuleringen.

Rediger eget material i Betakalkuleringen

Man kan nå redigere eget materiale på koderaden i Betakalkuleringen.

Lim inn koder i Betakalkuleringen

Man kan nå lime inn kopierte koder flere ganger i Betakalkuleringen.

Søk på koder i Betakalkuleringen

Man kan nå søke etter koder i Betakalkuleringen. Resultatet vises i en liste. Når man søker etter en kode må man trykke «Enter» for å starte søket. Informasjon for kodetrestrukturen vises da.

Internet explorer.

Den 14/1 2020 slutter Microsoft å oppdatere og støtte operativsystemet Windows 7, hvor standardnettleseren er Internet Explorer. Dette kan medføre at bugs og sikkerhetsproblem ikke lenger fikses av dem. Derfor kommer det i til å ligge en oppfordring i Meps til brukere om å bruke en annen nettleser.

Forbedringer i besiktigelsesappen

Hvert spørsmål i et besiktigelsesskjema presenteres nå med en overskrift. Dette er for at brukere enklere skal vite hvilke spørsmål som besvares. Vi har også lagt til en beskrivende tekst i appen for hva de fire ulike fargerne på trianglene betyr.

Eksportere Forsikringsvilkår

Man kan nå eksportere og laste ned forsikringsvilkår. Dissa kan så sendes videre for å importeres av en annen organisasjon/forretningsenhet.

Fjerning av gamle «Å gjøre» og «Informasjonskort»:

Kontinuerlig og automatisk fjerning av «Å gjøre» og «Informasjonskort som er eldre enn 3 måneder vil bli innført. Informasjonen i selve oppdraget vil fortsatt være tilgjengelig i oppdraget. Dette har vi valgt å innføre for å la brukere fokusere på de siste og mest relevante sakene.

Nytt utseende på logg inn-siden til Meps

Vi legger mye tid på å gjøre Meps en sikker plattform å arbeide i. Det meste foregår i bakgrunnen og legges ikke merke til av brukere, men snart vil man merke en forandring. Vi endrer på innloggingssiden om noen uker. Innloggingen fungerer akkurat som før, men har nytt utseende.