Den 9. januar vil den nye befaringsappen i Meps bli utgitt for iOS og Windows 10. Den 14. januar slippes appen for android. Endringene i appen er hovedsakelig utseende og menyer.

Fullstendig informasjon om befaringsappen får du i manualen som finnes for nedlasting på Supportsiden i Meps.

Nyheter i MepsBefaring

Ny hovedmeny

Vi har samlet alle delene i befaringen under en felles meny. Dette gir en bedre oversikt og gjør det lettere å skifte mellom ulike deler i befaringen.

Funksjonen Rapporttype/Endre rapporttype finnes nå på forsiden og ikke under Rapporttype.

Nytt bildegalleri

Alle bilder i befaringen samles i ett felles bildegalleri. Der kan du få tilgang til bildene for å redigere, flytte og eksportere dem. Du kan også bruke skisseverktøyet for å tegne på bildet.

Bildegalleriet finner du under symbolet:

Planskisser og Fuktprotokoll

Vi har endret rekkefølgen på Planskisser og Fuktprotokoll. Du finner nå funksjonen for Fuktprotokoll under overskriften Planskisser.

For å legge til Planskisser, trykk på:

Du kan velge er bilde eller opprette en ny planskisse i skisseverktøyet.

Fuktprotokollen oppretter du ved å angi målepunkter. Disse kan senere plasseres på planskissen ved å velge symbolet i tegneverktøyet: