Følgende anbefalinger gjelder for å oppnå optimal ytelse i MEPS.

For å sjekke hvilken hastighet du har på din internettforbindelse, kan du bla gjennom nettsiden https://www.tek.no/speedometer og Start measurement.

Generelle Systemkrav
Nettleseren

Meps fungerer med de siste versjonene av Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox og Safari.

Meps kan fungere med eldre versjoner, men er utformet for å fungere med de siste versjonene. Vi kan ikke garantere funksjonalitet om man velger å benytte eldre versjoner av nettleserne.

Meps Befaringsapp

Android og iOS:

• Minimumskrav: En versjon som er eldre enn den nyeste versjonen (hvis den nåværende versjonen er 18.6 er minimum versjonen 18.5. Brukeren vil bli varslet når man logger inn hvis versjonen er eldre enn 18.5).
  • Anbefalt krav: Den nyeste versjonen.

Internettoppkobling

Windows:

• Minimumskrav: Minst 1 Mb/s.
  • Anbefalt krav: Minst 2 Mb/s.

MEPS BefaringsApp:

• Minimumskrav: Minst 3G oppkobling.
  • Anbefalt krav: Minst 4G (LTE) oppkobling.
  • Hvis oppkoblingen er dårlig eller ikke fungerer, anbefaler vi å jobbe i Offline-modus.

Maskinvare

Stasjonær/bærbar data:

• Minimumskrav: Dual coreprocessor med minst 2GB RAM.
  • Anbefalt krav: Multicoreprocessor med minst 4GB RAM.

Mobiltelefon - Android og iOS:

• Minimumskrav: Smartphone eller nettbrett som oppfyller kravene angitt for MEPS Befaringsapp i Google play eller App Store.
  • Anbefalt krav: Relativ ny smartphone eller nettbrett med høy kapasitet.