• Klikkaa laskelmassa vasemmasta sivuvalikosta sitä tilaa, johon haluat kopioida Meps-mallin koodit.
  • Klikkaa oikeasta yläkulmasta Mallit.
  • Klikkaa vasemman sivuvalikon yläosasta Meps-mallit.
  • Klikkaa sivuvalikosta työn kohdetta, jolle haluat luoda koodit.
  • Valitse osa-alueittain alasvetovalikosta toimepiteitä/materiaaleja klikkaamalla niitä.
  • Sivuvalikon alalaidassa (NÄYTÄ KOODIT (n)) näet ehdotettavien koodien lukumäärän. Klikkaa NÄYTÄ KOODIT (n) niin ehdotettu koodilistaus avautuu.
  • Klikkaa niiden koodien edessä olevaa ruutua, jotka haluat kopioida laskelmaan.
  • Kopioi valitut koodit laskelmaan klikkaamalla listan alalaidasta + LISÄÄ (n).
  • Muokkaa laskelmaan kopioituja koodeja tarpeen mukaan.