For å få tilgang til informasjon om drift og tilgjengelighet i CAB sine systemer kan du gå inn på CAB sin Statusside.

• Samtidig ser man hva status er akkurat nå

Du kan til og med legge til en måte å få varsel angående driftsinformasjon på.

• Trykk på Subscribe to updates
  • Klikk på ønsket ikon som tilsvarer den metoden du ønsker å motta driftsinformasjonen på.

• Skriv inn epostadressen eller mobilnummer, avhenging av hvordan du ønsker informasjonen.
  • Trykk så på Subscribe via….
  • Velg Select none
  • Velg så hvilke system du ønsker å motta driftsinformasjon om.

• Trykk så på Update preferences

Unsubscribe from updates

• Du kan når som helst velge å avslutte dette varselet gjennom å gå inn på siden og trykke på Unsubscribe from updates